Gronik slanina koja se takodje radi u presama sa prinosom u gotovom proizvodu od 15%. Mogućnost dodavanja začina i ostalih specija koje mogu pojačati i ukus i izgled na preseku.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...
Više o ekspertiziDimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...
Više o ekspertiziSlanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju